scena urbana | Seri de vară în alte lumi
4764
page-template-default,page,page-id-4764,page-parent,page-child,parent-pageid-4739,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Seri de vară în alte lumi

În seara de 11 august ne-am reconectat cu pământul și am dansat pe ritmuri de hula, iar la apus am luat parte la petrecerea Contesei Maritza.

one

AnnaMaria Balazs pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula, a susținut workshop pentru doritorii prezenți care nu au stat prea mult pe gânduri, au pășit cu tălpile goale și i s-au alăturat pe scena amfiteatrului pentru o oră de relaxare mai altfel. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene KAWAIAE’A și Hope KEAWE, Loea Kawaikapuokalami HEWETT, Hokulami de REGO, Lei’ohu RYDER si Mayden Ku’nipo, Nelson KA’AI, Keali’I REICHEL, Mark Keali’I Ho’omalu.

one

Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman Pretextul spectacolului, o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia și Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino si Liliacul de Johann Strauss au atras publicul la înserat în amfiteatrul din Baza Sportivă Gheorgeni. Intrigile superficiale și amuzante care s-au țesut la această petrecere, muzica, dansul și vocile deosebite ale protagonistilor au făcut deliciul publicului meloman, și nu numai.

DISTRIBUŢIE:
Adonis Tanța – DANILO
Istvan Kozocsa – ZSUPAN
Lorena V. Puican – STASI
Oana-Maria Trimbitas – ADELA
Adriana Tidor –MARITZA
Sergiu Coltan -TASSILO
SCENARIUL SI REGIA : Ina Hudea
DIRIJOR : Vlad Eniu
ACOMPANIAZA: Betty Tetrade – pian și formația A.T.A.C.

one

map

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Co-organizator: Scena Urbana

Parteneri principali: Banca TransilvaniaBergenbierPepsiVodafone Romania, Coral Impex
Parteneri: Ordinul Arhitecților din România Filiala TransilvaniaFerro

http://scena.atomo.ro/seri-de-vara-clujene-editia-a-vii-a/seri-de-vara-in-alte-lumi/atelier-dans-hula-annamaria-balazs/

 

http://scena.atomo.ro/seri-de-vara-clujene-editia-a-vii-a/seri-de-vara-in-alte-lumi/la-contessa-maritza-arii-si-duete-din-operete-celebre/