scena urbana | Festivalul Altfel
4530
page-template-default,page,page-id-4530,page-child,parent-pageid-4528,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Festivalul Altfel

Scena Urbană a sustinut pentru al 5-lea an consecutiv ateliere pentru elevii din scoala primară, gimnaziu și liceu, în cadrul Săptămânii Altfel.

Festivalul Altfel este un eveniment care întrunește peste 200 de ateliere cu peste 80 de teme diferite dedicate educației non-formale.

Evenimentul are ca scop susținerea și promovarea educației complementare si alternative, folosind în principal experimentarea si încurajând diversitatea, dialogul și gândirea alternativă pentru copii de la 4-18 ani, cadre didactice și părinți.

Scena Urbană împreună cu U-BT Cluj-Napoca,  a organizat, în cadrul Festivalului Altfel, atelier de Luptă cu Odgonul/ Trasul Sforii (Tug of war). 

 

Trasul de sfoară este un exercițiu de coordonare între membrii echipei, precum și de îndemânare fizică. Nu există limită de vârstă, greutate, înălțime sau forță – oricum, la final va câștiga… bună dispoziție!

Categorie de vârstă : ciclul primar (2-4) și gimnaziu


Am învățat, am experimentat și ne-am bucurat de rezultate la atelierul de fotografie ”Încadrand prin [Cluj]” Atelierul prezintă noţiuni în fotografie, tipuri de fotografii, şi cum se pot aplica prin utilizarea celui mai la îndemână dispozitiv, telefonul mobil. Traineri: Valentin Todea si Silviu Cristea