scena urbana | Marea Bulgareala (2016)
4293
page-template-default,page,page-id-4293,page-parent,page-child,parent-pageid-3956,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Marea Bulgareala (2016)

one

Zilele de iarnă pot părea apăsătoare încremenite în rutina zilnică, fie că este mersul la școală, serviciu sau alte responsabilități cotidiene, în care abia așteptăm să scăpăm de frigul de afară. În acest context, odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă și apariția primului strat limitat dar consistent de zăpada. Scena urbană si-a propus la fel ca și în fiecare an o nouă memorabilă bulgăreală. De ce? Poate pentru că datorită legăturii inseparabile acestui joc cu copilăria, îl face un joc pe care nimeni nu îl poate refuza sau poate doar pentru a ne bucura împreuna de unul dintre spațiile noastre urbane dragi.

Aflată la a treia ediție, Marea Bulgareala din acest an a marcat prezența alături de noi a U-BT Cluj-Napoca prin două echipe de juniori (U13 & U14).  Cu mic cu mare ne-am bucurat de prima zăpadă consistentă din acest an, doar lăsarea întunericului peste Parcul Central “Simion Bărnuțiu” a făcut ca această  nouă bulgăreală să devină încă o amintire frumoasă pe Scena Urbană.

Mulţumim U-BT Cluj-Napoca pentru ca ați acceptaţ şi provocãrile Scenei Urbane!. Ii mulțumim mult şi prietenului Cafeneaua Francesca pentru prezenţã, ciocolata şi ceai.