scena urbana | Personalităţi din Cimitirul Central “Hajongard” Cluj Napoca
4198
page-template-default,page,page-id-4198,page-child,parent-pageid-4163,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Personalităţi din Cimitirul Central “Hajongard” Cluj Napoca

Proiectul Scenei Urbane dedicat Cimitirului Central Cluj a adus în fața clujenilor, începând cu evenimentul din 2015, liste și hărți cu personalități importante in diferite domenii. Am invitat comunitatea să ne ajute cu informații suplimentare și am avut bucuria să primim un răspuns pozitiv, multe liste și detalii biografice care completează hărțile din acest an.

Am dorit să luăm în considerare modelele de succes, am îndrăznit să căutăm modalități de prezentare și expunere cât mai apropiate de ceea ce se întâmplă în celebre cimitire europene. Listele rămân,  din păcate, mereu deschise. Scriitori, arhitecți, politicieni, sportivi, medici, oameni de știință sau pur și simplu oameni completează constant aceste liste. Este un început pe care ne dorim să construim, să detaliem împreună.

Ne-am bucura să fiți în continuare alături de noi în acest demers important pentru comunitate. Informațiile pe care le puteți trimite pe adresa Scenei Urbane vor completa, detalia și genera noi hărți.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.