scena urbana | Prezentări
4124
page-template-default,page,page-id-4124,page-parent,page-child,parent-pageid-3761,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Prezentări

one

Mai jos se găsește un playlist cu prezentările din cadrul școlii de vară, folosiți meniul din stânga al player-ului pentru navigare. Aceste sunt ordonate în funcție de orarul de desfășurare a evenimentului. Aceasta îl puteți consulta aici.

“Este vorba, în primul rând, de supraviețuirea sistemului existent și îmbunătățirea lui, pentru a-l menține în funcțiune. În ultimii ani am observat că lucrăm mult mai mult să peticim, să reparăm după anumite evenimente – fie că e vorba de calamități naturale, sau de efecte ale intervenției umane – și am pierdut din vedere prevenția.

A ști, a conștientiza (riscurile) înseamnă a alege, în mod conștient și informat cum, unde, de ce si pentru cine proiectăm, ceea ce ne permite să înțelegem diferența dintre factorii relevanți și cei irelevanți. Acest lucru stă, sau ar trebui să stea, la baza oricărei decizii în procesul de design.

Trebuie, de asemenea, să facem astfel încât soluția aleasă să fie înțeleasă corect, implementată și asumată de city manageri”

Paola Rizzi