scena urbana | Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public
2083
page-template-default,page,page-id-2083,page-child,parent-pageid-852,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public

one

Expozitia Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public a fost pe Scena Urbană. Expoziția a debutat la Cluj acum un an. În acest an a fost prezentă în Timisoara, Baia Mare, Oradea, Zalău și București, fiind prezentă în cadrul unor evenimente precum Balul Arhitecților Timișoara 2013, Festivalul 60 de ani de Teatru Băimărean, Street Delivery București 2013, Anuala de Arhitectură București 2013 și promovată de festivaluri ca Tiff Cluj 2013 și Colours of Cluj 2013.

Planșele cu proiectele laureate la concursurile de arhitectura din România și cu proiectele prin care arhitecții români s-au distins în concursuri din străinătate pot fi studiate pe Aleea de intrare a Gradinii Botanice.

Duminică 15 septembrie la ora 18.30, în cadrul evenimentului a fost programată în zona expoziției, o întâlnire cu președintele OAR dl. arh. Serban Tigănas, cu președintele OAR filiala Transilvania dl. arh. Guttmann Szabolcs, cu vicepreședintele OAR Transilvania si organizator Scena Gradinii Botanice dna arh. Daniela Maier și curatorul expoziției, dl. arh. Dan Clinci. În cadrul acesteia s-a făcut un mic rezumat al activității Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public și s-au readus în discuție avantajele concursurilor de arhitectură în abordarea Spațiului Public.

Reamintim și faptul că prin intermediul expoziției Ordinul Arhitecților din România subliniază și faptul că este un susținator al includerii sitului minier Roția Montană în Lista Patrimoniului Universal, UNESCO.

Expozitia Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public Expozitia Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public Expozitia Concursul De Arhitectura pentru Spațiul Public