scena urbana | Concert Marc Aymon
246
page-template-default,page,page-id-246,page-child,parent-pageid-1800,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Concert Marc Aymon

one

Marc Aymon a susținut concertul de închidere a turneului din România, în care și-a lansat albumul. Spectacolul a fost precedat de vernisarea sculpturilor-cărți desenate și scrise de copii pe arcele lui Denis Tricot și prezentarea programului pentru evenimentul principal din 13-15 Septembrie. Concertul s-a ținut în cadrul creat de sculptura lui Denis Tricot din fața serelor mari. Deși temperatura de afară părea descurajatoare, atmosfera creată de Marc, balerinele Operei Române din Cluj și cei prezenți la eveniment a fost una caldă.

Le mulțumim și pe această cale balerinelor care ne-au încântat cu coregrafia făcută special pentru acest eveniment: Pop Laura, Drăgușin Daniela Beatrice și Costea Dalia!

Marc Aymon a susţinut, în dimineaţă zilei de 3 septembrie, un concert, la Penitenciarul Gherla, la numai două zile, după ce a concertat la Casa de Cultură. Recitalul în fata deţinuţilor nu era inclus pe lista turneului “LE CHANTEUR SUISSE EN CONCERT AU PAYS DES VILLAGES ROUMAINS“.

Concert Marc Aymon Concert Marc Aymon Concert Marc Aymon