scena urbana | Seara de arhitectură – Denis Tricot
1884
page-template-default,page,page-id-1884,page-child,parent-pageid-1794,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Seara de arhitectură – Denis Tricot

one

Ordinul Arhitecţilor din România, filiala Transilvania, a organizat în data de 3 octombrie o conferinţă publică în cadrul evenimentului “Seara de arhitectură” ce a avut loc la Casa Tiff. Tema conferinţei a fost Relaţionarea artiştilor cu spaţiul public în societatea actuală, iar invitatul principal este artistul internaţional Denis Tricot.

La masa rotundă pe acest subiect, au participat atât dl. Preşedinte OAR arh. Şerban Ţigănaş cât şi dl. Preşedinte OAR Transilvania arh. Szabolcs Guttmann.

Această conferinţă a reprezentat un liant între două evenimente de mare importanţă pentru comunitatea clujeană: Expoziţia şi Simpozionul Concursul de Arhitectură pentru Spaţii Publice şi proiectul cultural “Scena Cetăţii“.

Scopul conferinţei a fost de a defini spaţiul public, de a evidenţia modul în care acesta este perceput, de a stabili care sunt drepturile şi responsabilităţile fiecăruia faţă de acesta şi de a prezenta posibilităţile de dezvoltare.