scena urbana | Miscare în aer liber
1860
page-template-default,page,page-id-1860,page-child,parent-pageid-833,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Miscare în aer liber

one

În ziua de sâmbătă deșteptarea s-a făcut printr-o oră de fitness în aer liber. Antrenorii de la Club Moving din cadrul Hotelului Belvedere împreună cu publicul cu echipament de sport s-au distrat și s-au recreat  într-un cadru istoric. Activitatea a avut loc în spațiul verde din vecinătatea Porții Nordice a cetății. Instructorii de fitness, împreună cu elevii de la Școala Specială pentru Deficiențe de Auz, au demonstrat că voia bună și ritmul muzicii se pot transmite prin mișcare.

Echipa tinerelor clujence de la Asociația Județeană de Patinaj Cluj, antrenate de multipla campioană naţională la patinaj, Grety Marton, au făcut o demonstrație de patinaj artisitic pe asfalt. Acestea au transformat pentru scurt timp parcarea hotelului Belvedere în spațiu de spectacol.

Instructorii de la Dogmaster au împărtășit cu publicul pasiunea pentru dresajul canin, printr-un spectacol ce a cuprins elemente de disciplină, sărituri peste obstacole, atac la infractor.

 Scena Cetăţii Scena Cetăţii Scena Cetăţii