scena urbana | Termeni si conditii
2312
page-template-default,page,page-id-2312,page-child,parent-pageid-12,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet child-child-ver-2.0.0,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Termeni si conditii

one

Acesta este site-ul oficial al Scenei Urbane. Acest site este proprietatea OART. Informaţia disponibilă pe acest site este despre proiectul Scena Urbana (denumită în continuare Scena Urbana)
Condițiile de utilizare se referă exclusiv la site-ul www.scenaurbana.ro. Accesând acest site, acceptaţi fără nicio restricţie sau rezervă următorii Termeni de Utilizare a Site-ului

Conținutul site-ului www.scenaurbana.ro este sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.

Scena Urbana nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informațiilor de pe www.scenaurbana.ro. Scena urbana își rezervă dreptul de a face modificări în materialele şi conținutul www.scenaurbana.ro în funcție de schimbările ce au loc cu privire la acțiunile şi proiectele desfășurate.

Scena urbana îşi rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul şi structura site-ului fără preaviz.

Scena urbana nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Scena urbana se pronunța împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). Scena urbana va da posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăţi din site şi informații despre scena urbana, prin simpla introducere a emailului dvs.

Scena urbana își rezervă dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si condițiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Scena urbana folosește “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conțin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terțe părți. Dacă browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu funcționeze parțial sau în totalitate.

Daca nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului, va rugam a nu mai utiliza acest site.