scena urbana | Haide “U” pe Scena Urbană
4886
page-template-default,page,page-id-4886,mkd-core-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,hornet-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,grid_1300,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Haide “U” pe Scena Urbană

“Puţine cluburi sportive din România au avut ca mentori savanţi precum Emil Racoviţă sau Iuliu Haţieganu. „Universitatea Cluj” şi-a demonstrat încă o dată unicitatea printr-un spectacol în cadrul căruia membrii Peluzei Şepcile Roşii împreună cu sute de susţinători au cântat, alături de o orchestră simfonică, toate melodiile îndrăgite ale clubului.”
Galeria „Universităţii Cluj” a urcat pe scenă cu o orchestră simfonică. A urmat un spectacol nemaivăzut în ţară

“A fost o zi plină pentru fanii Universităţii Cluj. După meci, galeria clujenilor a fost invitată la un eveniment nemaivăzut în România. Cântecele lor au fost transpuse din peluză pe o scenă a unei orchestre simfonice. Ineditul spectacol a avut loc pe stradă, în faţa Universităţii Babeş Bolyai şi au participat activ peste 1000 de oameni.”
”U” Cluj, simfonie de goluri pe gazon! Galeria ”sepcilor roşii”, cuprinsă într-un concert nemaivăzut în România

“Un eveniment inedit, de o frumusete aparte, a avut loc in cursul zilei de sambata, 30 septembrie, in centrul Clujului, acolo unde suporterii tuturor sectiilor sportive ale clubului Universitatea Cluj au sustinut un recital de cantece de galerie, alaturi de orchestra simfonica dirijata de Vlad Eniu.”
Clujul a cantat astazi ”Haide U”, alaturi de Sepcile Rosii si orchestra simfonica.

“Fanii ”Șepcilor roșii” și Corul Operei Române au oferit, sâmbătă seara, un spectacol de neuitat. Cântecele Universității Cluj au răsunat în inima orașului.”
Cântecele lui ”U” Cluj, interpretate de fani într-un concert simfonic